Swaalingestraat 56, Zoutelande

Contactgegevens

Majoorwerf 50
Zoutelande
0118-566094
info@adriaansemakelaardij.nl
 

Swaalingestraat 56, Zoutelande


Deze woning is verkocht
Print
  • Type woning: koopwoning
  • Bouwjaar: 1978
  • Perceeloppervlakte: 639m²
  • Woonoppervlakte: 150m²
  • Inhoud: 525m3

Toelichting
Mooi gelegen aan de rand van het kustdorp Zoutelande met ruim zicht over de landerijen, goed onderhouden en volledig in 2009 gemoderniseerde ruime semi-bungalow. Alle vertrekken met uitzondering van één slaapkamer op de 1e verdieping bevinden zich op de begane grond. In het midden van de woning is een omsloten patio aanwezig dat via meerdere vertrekken te bereiken is. De aanwezige inpandige garage heeft momenteel de functie van berging en bijkeuken maar kan vrij eenvoudig en snel gewijzigd worden tot garage. De zonnige tuin is momenteel eenvoudig aangelegd maar biedt voldoende mogelijkheden en ruimte om naar eigen voorkeur in te richten.


Indeling

Begane grond: hal/entree met garderobe en toegang naar meerdere vertrekken, gemoderniseerde toiletruimte, ruime moderne eetkeuken voorzien vloerverwarming en kwalitatief hoogwaardige inrichting met inbouwapparatuur, tuingerichte zitkamer met vloerverwarming en inzet-houtkachel, vanuit de woonkamer te bereiken ouderslaapkamer met eigen moderne badkamer voorzien van een douche, wastafelmeubel en toilet.
Vanuit de hal te bereiken twee kinderslaapkamers en een moderne doucheruimte met wastafel.
Vanuit de hal te bereiken ruime berging c.q. garage met daarin opstelling c.v. combi-ketel en wasmachine-aansluitingen. Zowel vanuit de berging of via de buitenzijde via een portaal te bereiken ruim kantoor of hobbyruimte die uiteraard ook geschikt gemaakt kan worden tot slaapkamer.

1e verdieping:vanuit de woonkamer te bereiken overloop dat toegang biedt tot een slaapkamer.

Algemeen

* Perceeloppervlak 639 m²
* Houten tuinhuis in de achtertuin
* Goed geïsoleerd.
* Bouwjaar omstreeks 1978
* Oprit voor de garage.

Vraagprijs € 345.000,-- kosten koper

Aanvaarding in overleg.

& h